Bartrina complementari

FÒRUM DE L'ESPECTADOR

El fòrum de l’espectador és un espai de trobada entre el públic i els actors o creadors teatrals que han participat en l’obra. L’art i la psicologia, amb mètodes i objectius diferents, tracten un mateix objecte: les accions humanes amb els conflictes que li són inherents. La interpretació teatral té aquest poder d’abastar
la realitat personal amb la seva riquesa i complexitat.
 
La comissió de cultura del COPC i el Teatre Bartrina, amb l’acord de les respectives companyies, escull les obres en què, després de la funció, es farà un col·loqui, entre el públic i els artistes, moderat per Jaume Descarrega. Les emocions i les raons que l’obra ha evocat són el punt de partida d’una conversa amb múltiples veus que enriqueix l’experiència teatral.
 
 • 26 d'octubre
  Una gossa en un descampat
 • 24 de novembre
  Claudia
 • 30 de novembre
  Celebraré mi muerte

  (Amb la col·laboració especial de na Isabel Alonso, Presidenta de l'Associació pel Dret a Morir Dignament de Catalunya)
 • 14 de desembre
  La dansa de la venjança
 
XERRADA A LA BIBLIOTECA AMB MÀRIUS SERRA
Dimarts, 29 d'octubre a les 18'30h
 
Amb motiu de la representació el dia 10 de novembre a les 21h de l'obra Qui ets? al Teatre Bartrina, la Biblioteca Central Xavier Amorós oferirà una xerrada amb en Màrius Serra autor del llibre Quiet en el que es basa l'obra.
Aquesta xerrada, oberta a tothom, s'enmarca dins les activitats dels clubs de lectura de literatura de la Biblioteca.
Els clubs de lectura es duen a terme una vegada al mes i es llegeixen obres de diferents autors.
 
 
APROPA CULTURA
 
L’art emociona i mai ens deixa indiferents. Gràcies al programa Apropa Cultura, més de 200 persones en situació de risc d’exclusió social i de l’àmbit de la salut han viscut el mateix que tu durant l’anterior temporada al Teatre Bartrina.
 
Apropa Cultura vetlla per l’accessibilitat de tota la ciutadania als equipaments culturals.
 
És una iniciativa que uneix teatres, auditoris i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible a tothom.
Més informació: www.apropacultura.cat
 
 
ESCENA 25
 
Si tens entre 18 i 25 anys i t'agraden les arts es-cèniques i la música en viu amb Escena25 podràs gaudir de tots els espectacles que vulguis per un màxim de 10 € l'entrada.
Més informació a www.escena25.cat