El TBR canvia a les 20h els horaris de les funcions dels divendres i dissabtes per adaptar-se a les noves mesures

El Teatre Bartrina ha reajustat els seus horaris per adaptar les funcions i la sortida del públic a les condicions marcades pel confinament nocturn decretat arran de la pandèmia de la COVID19.

En aquest sentit totes les funcions dels divendres i dissabtes seran a les 20h per garantir que els espectadors es desplacin als seus domicilis amb tranquil·litat.

Us recordem que tal i com assenyala la normativa, els espectadors podran circular per tornar a casa fins les 23h amb l’entrada com a justificant.

Aquesta modificació afectarà les següents funcions:

  • Casals, Rossini i Shostakovitx: Dimecres, 28 d’octubre – 20’30h (i no 21h)
  • Un dia qualsevol: Dissabte, 14 de novembre – 20h (i no 21h)
  • Fito Luri en concert: Dissabte, 28 de novembre - 20h (i no 21h)
  • La Soul Machine en concert: Divendres, 18 de desembre – 20h (i no 21h) // Dissabte, 19 de desembre – 20h (i no 21)

Si per algun motiu aquest canvi d’horari no us permet venir al teatre, podeu sol·licitar la devolució de les entrades de la següent manera (data límit: el dia abans de la funció):

ENTRADES COMPRADES PER INTERNET:
Cal escriure un correu a taquilla@teatrebartrina.cat indicant funció, noms i cognoms i telèfon que vau facilitar en el moment de la compra, i se us farà la devolució a la mateixa targeta emprada per a la compra.

ENTRADES COMPRADES A TAQUILLA
Cal dirigir-se a la taquilla del Teatre de dimarts a divendres de 18h a 20h amb les entrades i se us farà la devolució en efectiu

Atesa la limitació d’aforament us preguem que, si és el cas, sol·liciteu la devolució el més aviat possible.

La cultura ha estat clau per ajudar a edificar valors essencials en la societat com són el pluralisme, la convivència, la tolerància, el respecte, la llibertat d'expressió, la crítica i l'educació; per tot això i per molts altres motius veniu i gaudiu del teatre perquè #LaCulturaÉsSegura

Us esperem al Teatre Bartrina!!!