I a més al Bartrina... TARDOR 2017

 

COLDDAY - TEATRE BARTRINADivendres, 22 de setembre a les 22h
Coldday. A very special tribute to Coldplay

COLDDAY va néixer l'any 2012, fruit de la unió de quatre músics que amb el seu talent, passió i esforç volien retre un homenatge honest i fidel a la banda britànica Coldplay. La banda va començar a construir-se un nom en l'escena de les “tribute bands” a nivell de tot el país. La devoció per la feina ben feta els ha portat a tot tipus d'escenaris, des de festes privades a grans audiències en teatres, auditoris i d'altres recintes de gran aforament.

La repercussió dels seus shows no ha passat desapercebuda en d'altres països i és per això que han girat el seu espectacle per diversos països com Espanya, Portugal, França, Andorra, Alemanya, Romania, Holanda, Bèlgica, Anglaterra, Malàisia o Indonèsia.

COLDDAY porta als escenaris tota la màgia de la música de Coldplay. Una interpretació acurada, una escenografia cuidada fins el darrer detall i una posada en escena espectacular conformen un espectacle fidel a l'original.

Un viatge per tota la trajectòria musical de Coldplay, des del seu primer disc “Parachutes” fins al més recent “A head full of dreams”.

Que comenci el show!

Més informació: www.coldday.net

Preu: 5€ anticipada / 8€ a taquilla

 

Divendres, 17 de novembre a les 22h

Concert de Santa Cecília de la Banda Simfònica de Reus

 

 

 

Més informació: http://banda-simfonica-de-reus.webnode.cat/

Preu: A determinar

 

COR CIUTAT DE REUS - TEATRE BARTRINADiumenge, 3 de desembre a les 19.30h

Jazz Fever. Cor ciutat de Reus en concert

En aquesta ocasió, el Cor Ciutat de Reus ens ofereix un recorregut pels estàndards més emblemàtics de la història del jazz vocal, acompanyats per un trio de jazz, en un espectacle musical visual, amb una escenografia canviant que ens transportarà a parcs il·luminats a la llum de la lluna, als genuïns clubs de jazz i als gratacels de Manhattan...

Més informació: http://corciutatdereus.blogspot.com.es/

Preu: 6€ anticipada / 8€ a taquilla

 

Dimecres, 3 de gener de 2018

Concert d’aniversari de la Banda Simfònica de Reus

 Més informació: http://banda-simfonica-de-reus.webnode.cat/


Preu: A determinar