Programació

CLEOPATRA [+ANTONI] (AJORNAT !!)

TEBAC (Teatre Estable del Baix Camp)

Dia 21/11/2020 - 20:00 h
Dia 22/11/2020 - 18:00 h

https://ca-es.facebook.com/tebac.teatre


ESPECTACLE AJORNAT PER CAUSES ALIENES AL CONSORCI DEL TEATRE BARTRINA.
Comunicat de la Companyia:

"la decisió es va prendre diumenge passat després d'un debat intern on cadascuna de les persones que formen part de l'elenc va exposar les seves inquietuds. No ha estat una decisió gens fàcil i l'hem presa a contracor ja que totes les actrius, actors i altres membres que participem a l'espectacle seguim amb moltíssimes ganes de tirar l'obra endavant però una de les raons per les quals hem arribat fins aquí ha estat preservar la salut de totes i tots. Malgrat que sempre hem practicat les mesures de seguretat (mascareta-mans-distància-ventilació) durant els assajos, el dia de la estrena seria complicat mantenir el mateix nivell de precaució"

SI VAU COMPRAR LES ENTRADES PER INTERNET:
En breu se us abonarà l’import total de la compra a la mateixa targeta que vau utilitzar per a fer la compra.


SI VAU COMPRAR LES ENTRADES A TAQUILLA:
Podeu passar per taquilla de dimarts a divendres de 18h a 20h i se us retornarà l’import de les entrades en efectiu independentment del mitjà de pagament que vàreu utilitzar.
 


 

Dramatúrgia i direcció: Miquel Àngel Fernández
Repartiment: Cristina Cabré, Rut Enguita, Marcel Ferrer, Jordi Gómez, Marta Llorens, Tere Llort, Natàlia Mateu, Edu Mejías, Puigcerver Porqueres, Robert Rodríguez, Xavi Salvat, Lluís Sirolla

Any 2020, el Teatre Estable del Baix Camp tanca la celebració del quarantè aniversari al Teatre Bartrina amb l’espectacle:  Cleopatra [+Antoni] De WILLIAM SHAKESPEARE

El corpus shakespearià és ple de sorpreses gratificants i sorprenents, tot i que no són tan celebrades per l’audiència. Antony and Cleopatra (1606) és una d’aquestes meravelles desconegudes per al gran públic. Escrita entre Macbeth (1606) i Coriolanus (1607-08), l’obra s’ubica en el període de maduresa creativa que el portaria a les obres més experimentals (Measure for Measure, The Tempest, etc.). Dins aquest context, no sembla gens estrany que aquesta obra catalogada com a tragèdia tingui una naturalesa còmica substancial i desbordant en els moments més crítics. Shakespeare porta a la ficció els fets històrics que van convertir el triumvir Marc Antoni i la reina Cleòpatra VII en uns amants immortals. La seva relació és entre dos adults amants que comparteixen progènie, res a veure amb la sublimació de l’amor entre els joveníssims Julieta Capulet i Romeu Montagú. Al món adult hi poc marge per a sublimar res. I amb aquesta premissa Shakespeare crea una obra íntima, defuig la pompa que acompanya els fets històrics.

Preu: 12€, 9€ i 6€ anticipada / 15€, 12€ i 9€ a taquilla