Programació

Paula Valls en concert

Presenta "Black and White"

Dia 11/03/2017 - 21:00 h

http://www.paulavalls.cat


Black Music Festival - Teatre BartrinaVeu: Paula Valls
Piano: Guillem Soler
Guitarra: Jordi Carles Mas
Contrabaix: Franco Molinari
Bateria: Joan Carles Aguerri

Paula Valls - Teatre Bartrina

El consolidat Festival de Música Negra a Catalunya amb les millors formacions del gènere, energia, moviment, sentiment enguany fan parada per primera vegada a Reus.

En aquesta 16a edició ens presenten Black and White, un projecte que integren Paula Valls i una banda de músics profession
als de dilatada trajectòria.

La banda interpreta temes propis de Paula Valls, coproduïts per Guillem Soler, pianista de la formació, músic de prestigi i àmplia experiència. El guitarrista Jordi Carles Mas, el contrabaixista Franco Molinari i el bateria Joan Carles Aguerri, tots ells destacats professionals, completen la banda.

La música de Black and White combina la frescor i la puresa de la veu de la Paula, amb la solidesa i la calidesa dels experimentats instrumentistes que l’acompanyen.

La sonoritat resultant és sorprenent: un estil que s’adapta amb naturalitat a una veu jove, prometedora, càlida i propera a la música negra. Black and White sobrepassa fronteres de temps i d’espai, resulta enèrgic i alhora plàcid, nou i clàssic, jove i vell, fosc i clar. NEGRE I BLANC.

Durada: 90 minuts


 

Preu: 8€ anticipada. 10€ a taquilla