Programació

TOTS DANSEN 2020

Projecte Educatiu - Dansa. SEGONA EDICIÓ

Dia 21/04/2020 - 20:00 h
Dia 22/04/2020 - 20:00 h


Participació de l’alumnat de l’ESO dels centres educatius 21 D'ABRIL: Institut Gabriel Ferreter i Soler, Institut Escola Pi del Burgar, Institut Baix Camp
Participació de l’alumnat de l’ESO dels centres educatius 22 D'ABRIL: Institut Gaudí, Institut Salvador Vilaseca, Institut Domènech i Montaner, Collège Francais Internacional Reus

Coreògrafa: Joäo Lima
Formadora local: Ció Borràs

El Projecte Tots Dansen té l’objectiu de reforçar i incrementar el compromís de la dansa amb l’educació, les escoles i la comunitat i impulsar projectes educatius i d’accions de proximitat que permetin la transmissió dels valors que pot aportar de manera intrínseca la dansa com a art.

Un projecte adreçat als centres educatius de secundària que té per finalitat introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània en horari lectiu a l’alumnat de secundària a partir de coreografies dissenyades especialment per a l’ocasió. Aquest projecte és l’extensió al territori català del Tot Dansa de Barcelona. Aquesta activitat inclou diverses sessions de formació per al professorat, treball a l’aula amb el suport d’un formador/a local, dos assajos generals a mig procés de creació i la funció final al Teatre Bartrina.

En aquest projecte hi col·labora el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre de Barcelona, la Xarxa Transversal i els ajuntaments de Reus, Granollers, Mataró, Manresa, Olot, Sant Cugat, Tortosa i Vilanova i la Geltrú.

Preu: 5 €