logotip del Teatre Bartrina logotip del Teatre Bartrina
08/05/2021 - 19:30
CONFINAMENT SURVIVORS
(organitza Teatre Bravium)
Compra la teva entrada

CONFINAMENT SURVIVORS

(organitza Teatre Bravium)

08/05/2021 - 19:30

Cartell Teatre 'Confinament survivors', un cabaret esbojarrat protagonitzat pels Capdevila, un llinatge de vedettes Catalanes (o així s'anomenen). La tieta Maria Lluïsa, també coneguda com "La Mega Pubilla" i ex vedette d'El Molino de Barcelona, porta el pes (mai millor dit) de la "Revista", l'elegància i el bon humor.

Un Cabaret ple de lluentons, plomes, cuplets i mal de caps familiars.

Sinopsi: 

Caroline Capdevila, neboda de la Maria Lluïsa i última generació de la saga, enlluerna a tot aquell que la mira, ja que aporta la sensualitat, la bellesa i un caràcter de aquí te espero.

Eudald Capdevila, marit de la Caroline, gerent d'una oficina de "La Caixa" i productor de l'espectacle, també és llança als escenaris com a mestre de cerimònies per posar ordre en aquest guirigall.

Per últim, la Felisa Vidal i Sunyer, veïna de replà i fan de la família, sempre assisteix a les actuacions dels Capdevila per donar un cop de mà entre bambolines i mai pot evitar fer de les seves a ple show.

Junts hauran de fer entendre a la tieta Maria Lluïsa que el nou i primer xicot que té no agrada a la resta de la família i no precisament per la diferència d'edat, sinó per les estranyes circumstàncies "confitades" en les que van iniciar la relació.

Preus

12€
Compra la teva entrada

Comparteix-lo a les xarxes

facebook twitter linkedin pinterest whatsapp