logotip del Teatre Bartrina logotip del Teatre Bartrina
springbreaker

ACCESSIBILITAT

El Bartrina és per a tothom

Accessibilitat per a les persones

Amb la voluntat de ser per a tothom, al Teatre Bartrina vol oferir-se el més accessible possible tot facilitant l'accés a la Cultura a totes aquelles persones amb diverses necessitats.

Espectacles accessibles

Des del Teatre Bartrina es treballa per oferir diversos espectacles accessibles i així esdevenir un Teatre de tothom i per a tothom.

Des de la temporada Hivern - Primavera 2022 oferim servei d'ajuda auditiva a tots els espectacles amb bucle magnètic i so de sala amplificat. el , cosa que ens permet que en tots els espectacles del Teatre Bartrina es pugui disposar d'un servei de so de sala amplificat i bucle magnètic a partir d'uns receptors individuals que cal recollir just abans d'entrar a la sala.

Aquests serveis poden ajudar tant a les persones amb discapacitat auditiva (o aquelles que per problemes puntuals tenen una petita pèrdua d'audició); com a les que a vegades els costa seguir l'obra perquè han comprat una localitat als pisos o a les últimes files.

 Logo Bucle MagnèticLogo So de sala amplificat

A banda ampliem els serveis d'accessibilitat en els següents espectacles:

L'espectacle UPPGIVENHET, (23 de març) i INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA, (13 d'abril)

Amb el suport de Teatro Accesible les obres de teatre comptaran amb:

  • Audiodescripció

  • Sobretitulació

  • Bucle magnètic

  • So de sala amplificat

Recomanacions:

Aconsellem fer la reserva per correu a: [email protected] i portar auriculars propis

Més informació: 977 010 658

Les persones titulars de la Targeta acreditativa de la Discapacitat disposaran d'un 20% de descompte en el preu de l'entrada (descompte només disponible a taquilla)

 

Accés al teatre per a persones amb mobilitat reduïda

Les persones amb mobilitat reduïda poden accedir còmodament al teatre tant per l’entrada de la Plaça del Teatre, com per la del Centre de Lectura.

 

Aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

Hi ha 2 places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda al Pàrquing del Baluard que està situat a 100 metres de l’entrada de la Plaça del Teatre.

 

Localitats per a persones amb mobilitat reduïda

A les llotges de platea disposem d’espai per a les persones que vinguin amb cadira de rodes i per als seus acompanyants.

Per tal que el personal pugui garantir una atenció adequada a les seves necessitats, és recomanable enviar correu a [email protected] o trucar al 977 010 658.

theather

Eines per a persones amb necessitats específiques

Tenim present que per alguns col·lectius és important conèixer l'espai abans de venir. Per tal que pugueu planificar la visita, us deixem alguns recursos que esperem que us siguin útils.

En cas de que us calgui algun altre material, contacteu amb nosaltres al telèfon 977 010 658 o a [email protected]